Apartments Bulgaria

Sun Palace 1

Ploščati tip

garsonjera

Število postelj

2

Velikost

40 m2

Število oseb

4

Opis

Sun Palace je kraj za tiste, ki ljubijo sonce. Zlati žarki ne odstopajo od tega mesta vsak korak.

Apartma je sestavljen iz garsonjere, kuhinje opremljene s plinskim štedilnikom, hladilnikom in grelnikom vode, kopalnice in terase. Poleg tega ima soba klimatsko napravo in TV. Poleg tega sta na voljo dva bazena, zunanji in notranji.

Apartma se nahaja tik ob najstarejšem hotelu Kuban, glavna promenada Sončne obale pa je dobesedno nekaj korakov stran, kar nam omogoča aktivno sodelovanje v življenju mesta.

Sončna obala je idealen kraj za ljudi, ki iščejo zabavne počitnice. Mladi, lačni zabave, se bodo tukaj zagotovo počutili kot riba v vodi. Tukaj je veliko klubov in diskotek, obstajajo pa tudi igralnice. Zato se Sunny Shore imenuje Las Vegas vzhodne Evrope. Za najzahtevnejše gurmane je na voljo preko 130 restavracij in konob, ki bodo omogočile, da si bo vsak izbral nekaj zase.

Sončna obala je dobila ime po vzhodni ekspoziciji, zaradi katere je celotno območje sončno od zore do mraka. Šest kilometrov dolga plaža Sončna obala, prekrita z zlatim in drobnim peskom, je prejela Modro zastavo. To odlikovanje je posebno, saj ga podeljujejo samo čistim in okolju prijaznim obmorskim letoviščim. Morske kopeli na tem območju so varne za vse. Topografija tvori dno Črnega morja na nivoju Sončne obale in se zelo blago nagiba. Povprečna temperatura vode poleti je 24oC. Za tiste, ki še vedno niste prepričani o morskem kopanju, so na voljo vodni parki, vključno z najbolj priljubljenim – Action Aquapark. Poleg tega ima mesto tudi zgodovinsko dušo, ki jo lahko občutite zahvaljujoč ogledom, ki so na voljo (glejte zavihek »Ogledi« na naši spletni strani).

Podrobnosti

Zadeva:

Sun Palace

Ploščati tip:

garsonjera

Velikost:

40 m2

Število oseb:

4

Število postelj:

2

Dodatki

Glavna promenada
Klimatska naprava
Zunanji bazen

Pravila

Čas

Preklic rezervacije

Odpoved je mogoča do enega meseca pred datumom prihoda. Za pozne rezervacije se zaračuna 50-odstotna odpovedna pristojbina.

Brez starostne omejitve

V objektu ni starostne omejitve.

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Plačilo s kartico

Hotel in restavracija sprejemata kreditne in debetne kartice.

Cenik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Brezplačni pogoji:

máj 2022

Po Ut St Št Pi So Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Lokacija objekta: