Apartments Bulgaria

Barcelo A

Ploščati tip

Ravna stran

Število postelj

2

Velikost

71 m2

Število oseb

4

Opis

Prostorno dvosobno stanovanje s skupno površino 71 m2. Stanovanje sestavljajo dnevna soba s kuhinjsko nišo, spalnica in kopalnica. Izhod na balkon je iz dnevne sobe in spalnice.

V središču letovišča Sončni breg, le 50 metrov od obalne promenade in plaže, v bližini številnih trgovin, tavern in restavracij ter zabaviščnega centra z lokali in diskotekami. V bližini je postajališče vlaka chu-chu, ki vozi po ulicah letovišča. Zunanji bazen (ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno) z otroškim delom, 2 bara ob bazenu in otroško igrišče. Apart-hotel gostom in lastnikom stanovanj ponuja tudi veliko recepcijo z lobby barom, kavarno, 2 restavraciji, turistično agencijo, rent-a-car, menjalnico, pralnico, notranji bazen, wellness center z najsodobnejšo opremo, frizerja, zdravnika in manjše nakupovalno središče z več deset trgovinami, KFC, English Pubom itd. Stanovanja se nahajajo v enem od kril kompleksa in imajo 24-urno varovanje in nadzor, poleg tega pa lahko lastniki koristijo številne storitve, vključno z Lobby barom, restavracijo, mini spa centrom, recepcijo, animacijskimi programi za otroke, trgovinami, poleg tega pa so na voljo tudi vodni športi na plaži. Dvigala, prostorna in reprezentativna sprejemna dvorana, glavna restavracija, lobby bar za goste. Varovano parkirišče na območju.

Podrobnosti

Zadeva:

***** Royal Beach Barcelo

Ploščati tip:

Ravna stran

Velikost:

71 m2

Število oseb:

4

Število postelj:

2

Dodatki

Klimatska naprava
Notranji bazen
Območje SPA
Omrežje Wi-Fi
Restavracija
telovadnica
Terasa
Zunanji bazen

Pravila

Čas

Preklic rezervacije

Odpoved je mogoča do enega meseca pred datumom prihoda. Za pozne rezervacije se zaračuna 50-odstotna odpovedna pristojbina.

Brez starostne omejitve

V objektu ni starostne omejitve.

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Plačilo s kartico

Hotel in restavracija sprejemata kreditne in debetne kartice.

Cenik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Brezplačni pogoji:

máj 2022

Po Ut St Št Pi So Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Lokacija objekta: